Bouw

Onze werkzaamheden bestaan uit ver-bouwen van woningen, bijgebouwen en schuren. We zijn gericht op de kleinere bouw projecten. Die we in de avonden en weekend voor u uit kunnen voeren. Hier onder een aantal voorbeelden van veel voorkomende werkzaamheden .. 

ver/aan/bouw

Voor het verbouwen of aanbouwen van uw woning en bijgebouw kunt u bij ons terecht. We kunnen dit geheel voor u doen, of wilt u het grootste deel zelf doen maar heeft u af en toe assistentie nodig dan is dat bij ons mogelijk. Ook voor het plaatsen van tuinhuizen of overkappingen kunt u bij ons terecht. 

 

Betonwerken 

Het storten van uw fundering of vloer. Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om uw vloer af te vlinderen. Hierbij kunt u denken aan terras, vloer in bijgebouw of loods. 

het renoveren of leggen van nieuwe daken 

Heeft u nog een dak van asbest en wilt u dat laten vervangen. Dan leggen wij uw dak graag voor u terug. Hierbij kun je denken aan golfplaten, damwand of sandwich Voor nieuwe daken of overkappingen kunt u ook bij ons terecht.

montage werkzaamheden

Voor diverse montage werkzaamheden in te huren. Waaronder andere kleine constructie werken, stalen puien en beplating van plafond of wand.